Info

Info2018-05-07T21:20:36+00:00

Information

Swedbank Grabbhalvan&Tjejhalvan är loppet för grabbar och tjejer i alla åldrar – en halv mil som får Norrköping på benen.  Vi springer, joggar eller går på en mycket publikvänlig och flack bana med start vid Stadium Arena och en häftig målgång inne i arenan.

Vi erbjuder goda möjligheter att parkera, äta, byta om, duscha m.m. Vi värmer upp tillsammans och massörer finns på plats och erbjuder gratis massage innan, under och efter loppet! Vi uppdaterar med löpande info och nyheter här på sajten samt på vår Facebooksida.

Swedbank Grabbhalvan&Tjejhalvan arrangeras av Tjalve IF Norrköping och överskottet går direkt till alla våra friidrottande barn och ungdomar så att vi ska kunna erbjuda en så bra verksamhet som möjligt för dem.

Start

Tisdag 8 maj kl 18.45 utanför Stadium Arena.

Nummerlappar

Nummerlappar hämtas på tävlingsdagen mellan 15.00 och 17.45 i Stadium Arena.

Startavgifter

Vuxen: 300 kr
Student/Ungdom (född -00 eller senare): 220 kr,
6-personers lag: 1400 kr, vill ni mixa lag fyller ni i alla namn under anmäla ett lag knappen på någon av anmälningssidorna.
Sista anmälningsdag 25 april.

Efteranmälan

Kan göras i samband med att du hämtar din nummerlapp. Det tillkommer en avgift om 30 kr vid efteranmälan. För lag tillkommer 100 kr.

Företag och föreningar

Gör Swedbank Grabbhalvan&Tjejhalvan till årets event. Det kommer att byggas en sponsorby vid ingången till Stadium Arena där just ditt företag eller förening kan vara med och synas. Varför inte slå upp ett tält och göra något trevligt för din personal.

Uppvärmning & massage

Uppvärmningen sker 30 minuter innan start och du kan även få gratis massage efter loppet av våra duktiga massörer från Helhetshälsan.

Priser

Vi har flera priser, bl.a. vårt klassiska backpris. Stanna kvar på prisutdelningen så är du med i utlottningen av fina priser på ditt startnummer!

Tävling för 6-grabb/tjejlag

Gå ihop med dina vänner eller kollegor och sätt ihop ett lag med sex deltagare. Tjejlag, grabblag eller mixedlag.

Glaset

Alla deltagare får traditionsenligt vårt årgångsglas som tack för medverkan.

Tidtagning & Resultat

Alla startande får sin personliga tid samt målgångsfilm och resultatlista kommer finnas efter loppet.

Omklädning

Dusch och omklädning finns att tillgå i Stadium Arena

Bansträckning

Se ovan.

Parkering

Det finns mycket bra parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till Arenan.

Kiosk

Vi kommer att ha en kiosk öppen före och efter tävlingen där vi serverar varm korv, dryck och fika för ni som är lite sugna.

Samarbeta med oss

Våra samarbetspartners är tillsammans med våra deltagare och funktionärer det som möjliggör Swedbank Grabbhalvan&Tjejhalvan. Som samarbetspartner kan ni stödja loppet på många olika sätt.

Frågor

Mejla info@grabbhalvan.com eller ring vårt kansli 0733-50 56 96. Information finns även här på grabbhalvan.com, tjejhalvan.com och på vår Facebooksida.