I Swedbank Grabbhalvan&Tjejhalvan finns det också tre lagtävlingar. Reijmyre Glasbruk sponsrar med tre vackra och värdefulla glaspjäser till snabbaste dam, herr och mixedlag.

Glasblåsarna John Vesanen, Birger Karlsson och glasbrukets vd Ulf Rosén med de vackra glaspjäserna som de snabbaste lagen kämpar om i Swedbank Grabbhalvan&Tjejhalvan.

– Jätteroligt att vi får chansen att synas i det här sammanhanget, säger Reijmyre Glasbruks vd Ulf Rosén som själv kommer att springa de fem kilometerna.

I lagtävlingen ingår sex löpare i varje lag. Löparnas tider räknas samman till en totaltid. Det är alltså ingen extra tävling, utan det är de individuella tiderna som räknas samman.

Förutom de dyrbara glaspjäserna så vinner snabbaste lag i respektive klass följande:

Bästa tjejlag: Vinner ett besök för sex personer hos Villa Fridhem och deras populära Afternoon Tea. I salongerna dukas det upp med läckra bakverk, smakfulla snittar, scones, hemgjorda marmelader, tårtor, dessert- och matpajer samt doftande nybryggt te och kaffe. Det här är för dig som verkligen vill njuta av en god och lyxig eftermiddag. Värde: 445 kr/person.

Bästa grabblag: Vinner ett härligt besök på Östgötaporten. Fina biljetter till allsvenska matchen IFK Norrköping-GIF Sundsvall 8 maj och dessförinnan mat och dryck på IFK Norrköping mat&konferens.

Bästa mixedlag: Vinner en skön och spännande tur för alla i laget med Segway Norrköping.