Information

Grabbhalvan&Tjejhalvan är loppet för grabbar och tjejer i alla åldrar – en halv mil som får Norrköping på benen.  Vi springer, joggar eller går på en mycket publikvänlig och flack bana.

Vi erbjuder goda möjligheter att parkera, äta, byta om, duscha m.m. Vi värmer upp tillsammans och massörer finns på plats och erbjuder gratis massage innan, under och efter loppet! Vi uppdaterar med löpande info och nyheter här på sajten samt på vår Facebooksida.

Grabbhalvan&Tjejhalvan arrangeras av Tjalve IF Norrköping och allt överskott går direkt till alla våra friidrottande barn och ungdomar så att vi ska kunna erbjuda en så bra verksamhet som möjligt för dem.

Start

Tisdag 28 maj kl 18:45

Nummerlappar

Nummerlappar kan hämtas på Stadium Arena, entréhallen Måndagen den 27 maj mellan kl 14.00-18.30 eller på tävlingsdagen från kl. 15.00.

Startavgifter

Vuxen: 300 kr
Student/Ungdom (född -00 eller senare): 220 kr,
6-personers lag: 1500 kr, vill ni mixa lag fyller ni i alla namn under anmäla ett lag knappen på någon av anmälningssidorna.
Sista anmälningsdag 17 Maj.

Efteranmälan

Kan göras i samband med nummerlappsutdelningen. Det tillkommer en avgift om 30 kr vid efteranmälan. För lag tillkommer 100 kr.

Företag och föreningar

Gör Grabbhalvan&Tjejhalvan till årets event. Det kommer att finnas möjlighet att sätta upp ett tält i anslutning till start och målgång där just ditt företag eller förening kan vara med och synas. Varför inte slå upp ett tält och göra något trevligt för din personal, perfekt för att heja på alla löpare.

Uppvärmning & massage

Uppvärmningen sker 30 minuter innan start.

Priser

Vi har flera priser, bl.a. vårt klassiska backpris.

Tävling för 6-grabb/tjejlag

Gå ihop med dina vänner eller kollegor och sätt ihop ett lag med sex deltagare. Tjejlag, grabblag eller mixedlag.

Glaset

Alla deltagare får traditionsenligt vårt årgångsglas som tack för medverkan.

Tidtagning & Resultat

Alla startande får sin personliga tid samt målgångsfilm och resultatlista kommer finnas efter loppet.

Omklädning

Dusch och omklädning finns att tillgå i anslutning till målgång

Bansträckning

Se ovan

Parkering

Det finns mycket bra parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till Arenan.

Kiosk

Vi kommer att ha en kiosk öppen före och efter tävlingen där vi serverar varm korv, dryck och fika för ni som är lite sugna.

Samarbeta med oss

Våra samarbetspartners är tillsammans med våra deltagare och funktionärer det som möjliggör Grabbhalvan&Tjejhalvan. Som samarbetspartner kan ni stödja loppet på många olika sätt.

Frågor

Mejla info@grabbhalvan.com eller ring vårt kansli 0733-50 56 96. Information finns även här på grabbhalvan.com, tjejhalvan.com och på vår Facebooksida.