Team Sportia Norrköping ger dig chansen att vinna ett par Hoka löparskor till ett värde av upp till 1 800 kronor.

Hur snabbt springer Lena och Felix på fem kilometer den 4 maj? Gissa deras sluttider och ta chansen att vinna ett par löparskor från Hoka.

Det du behöver göra är att gå in på Swedbank Grabbhalvan&Tjejhalvans Facebooksida och gissa sluttiden i kommentatorsfältet på de fem kilometerna för Lena Näsman och Felix Orhagen.

– Det ska bli kul att springa Grabbhalvan igen. Jag har gjort 20.20 för några år sedan. Jag siktar på 21 minuter i år, men löpformen är nog inte lika bra som den har varit, säger Felix som en liten fingervisning av vad vi har att förvänta oss den 4 maj.

Lena Näsman springer Tjejhalvan för första gången.

– Höstmilen (10,6 km) har jag klarat runt en timme så jag får väl sikta på 25 minuter. Men jag vet egentligen inte, berättar Lena.

Den som kommer närmast  eller gissar helt rätt på Felix sluttid vinner ett par löparskor från Hoka till ett värde av upp till 1 800 kronor. Samma sak med Lena, den som kommer närmast eller gissar helt rätt på hennes sluttid vinner ett par löparskor från Hoka till ett värde av upp till 1 800 kronor. Skulle flera ha samma rätt gissning så lottar vi ut löparskorna bland vinnarna.

Ett krav för att vara med i tävlingen är att du startar i Swedbank Grabbhalvan&Tjejhalvan den 4 maj. Vinnarna presenteras under den ordinarie prisutdelningen.

Skriv din gissning med ditt namn i flödet/kommentatorsfältet under Facebookinlägget.

Ex på gissning:

Kalle Andersson: Felix: 22.20. Lena: 26.13.

Den 3 maj är det nummerlappsutdelning i Team Sportias butik Ingelsta i Norrköping mellan 11-19. Då har alla som är anmälda till loppet 20 procent i rabatt på allt i butiken inklusive reavaror (undantaget är cyklar).