Den nyrenoverade hemsidan är nu öppen liksom anmälan till Swedbank Grabbhalvan&Tjejhalvan torsdagen den 4 maj 2017. 

Fredrich Strand, Ramböll, Göran Bergort, Swedbank och Renato Kovacic, Peterson Packaging, ser fram emot Swedbank Grabbhalvan&Tjejhalvan 2017.

Stort tack till Hamrén Media och speciellt Alexander Jakobsson för det fina arbetet med hemsidan, Grabbhalvan.com.

Som vanligt är det fem lättlöpta kilometer som gäller. Gå, jogga eller spring helt i din egen takt. Start utanför Stadium Arena och målgång inne i samma härliga arena. Självklart är tjejerna inbjudna även i år och startar först 18.30. Grabbarna startar 18.45, där de främsta tjejerna kommer att springa först i mål, precis som i till exempel New York Marathon.

På kvällens presskonferens i arenan var Göran Bergort, från titelsponsorn Swedbank på plats. Liksom Renato Kovacic, från Peterson Packaging, och Fredrich Strand, från Ramböll. Peterson Packaging och Ramböll är nya huvudsponsorer till Swedbank Grabbhalvan&Tjejhalvan 2017.

Göran, Renato och Fredrich är minst lika taggade som arrangören Tjalve IF Norrköping att göra något riktigt bra av Swedbank Grabbhalvan&Tjejhalvan.

– Löpning som träningsform ligger helt rätt i tiden och det ska bli riktigt kul att bli en del av det här eventet. Målsättningen är att få både anställda och kunder att vara med i loppet, berättade Göran Bergort och fick direkt medhåll från Renato och Fredrich när det gäller att locka sina respektive anställda att delta i loppet.

Vill du ha ett fint samlarglas för att fira Grabbhalvans 25 år så ska du stå på startlinjen den 4 maj. Det kommer Marcus Persson och Stefan Forss från Promotionhuset att göra.

Lindahls hade sponsrat med den läckra tårtan och Gigantprint hade sponsrat med den gigantiska banderollen som prydde Stadium Arena.

Läckert budskap som mötte alla som gick in i Stadium Arena på onsdagskvällen.

Tack Gigantprint för den stora banderollen.

Grabbhalvan firar 25 år 2017 och det firas med ett exklusivt glas som alla deltagare får efter målgången. Ett stort tack till Promotionhuset med Stefan Forss och Marcus Persson i spetsen som tagit fram det läckra glaset. Alla nämnda i den här texten kommer förstås att stå på startlinjen torsdagen den 4 maj. Det gör väl du med?