Scandic sponsrar Swedbank Grabbhalvan&Tjejhalvan på många olika sätt. Bland annat kommer ett lag att vinna sex hotellnätter med dubbelrum på valfritt Scandichotell.

Patrik Andersson kommer själv att springa Swedbank Grabbhalvan&Tjejhalvan med stora delar av personalen på Scandic i Norrköping.

– Vi på Scandic strävar efter att möta alla människor med öppna armar och sinnen, vi bryr oss om människan, planeten och samhället runtom oss. Därför känns det helt rätt att vara med och bidra. Att bidra med profilering och motion i syftet att stärka Barnens Rätt I Samhället känns också helt rätt då det går parallellt med vår syn på hållbarhet, säger Patrik Andersson företagsförsäljare och marknadskoordinator Scandic Norrköping Nord och Scandic Norrköping City.

Kommer du själv att stå på startlinjen den 4 maj? 

– Självklart! Målsättningen är att hålla ihop med laget hela vägen. Får se om jag hinner med, ha, ha.

Hur många från personalen tror du kommer att delta?

– Hmm, vi har haft ett fantastiskt år med många gäster och nu går vi in i vår absoluta högsäsong och får lägga i ytterligare en växel för att hinna med! Intresset att vara med är stort men vi får se hur många som kan komma loss.

Ett lag kommer att vinna sex hotellnätter med dubbelrum på valfritt Scandichotell.

Berätta mer om Scandics två hotell i Norrköping:

– Vi är med över 300 rum fördelat på två hotell, Norrköpings största och mest tillgängliga hotell. Det ena ”Scandic Norrköping Nord” är beläget nära E4an vilket uppskattas av affärsresenärer och människor som ”är på väg” till exempel Kolmårdsbesökare. Här har vi också elva konferensrum och ett fantastiskt kök som fokuserar på kvalitet hela vägen från ax till limpa!

Vårt andra hotell ”Scandic Norrköping City” är beläget ett stenkast från centralen och uppskattas av de gäster som vill ha nära till stadens alla faciliteter. Idag har vi en mycket uppskattad relax med utomhusjacuzzi på takterassen. Det kommer att hända mycket de närmsta åren på vårt cityhotell då vi planerar att bygga ut både restaurangdelen och login. Följ oss på sociala medier och via vår hemsida där vi kommer att kommunicera ut nyheter succesivt.