Team Sportia går allin på Swedbank Grabbhalvan&Tjejhalvan och ger dig bland annat chans att vinna ett värdefullt presentkort oavsett hastighet i loppet.

Henrik Hummelgren och Henrik Welin på Team Sportia i Norrköping har koll på de senaste trenderna inom löpning. Den 3 maj är det nummerlappsutdelning och fina erbjudanden hos Team Sportia.

– Löpning är en träningsform för alla. Oavsett om du springer eller lunkar tre kilometer eller springer maran så är det viktigt med rätt grejer. Vi försöker hänga på nya trender inom löpning och har det som en fokuskategori i vår butik, säger butikschefen Johan Granberg.

Nummerlappsutdelningen är förlagd till Team Sportias butik på Ingelstaområdet onsdagen den 3 maj mellan klockan 11-19. Då finns också chansen att fynda när Team Sportia lämnar 20 procent på allt i butiken (förutom cyklar). Det går också bra att efteranmäla sig vid nummerlappsutdelningen.

På tävlingskvällen den 4 maj kommer Team Sportia att finnas på plats och sälja diverse sportiga prylar till bra pris.

Hur fort eller sakta du än avverkar Swedbank Grabbhalvan&Tjejhalvan så har du lika stor chans att vinna ett av de sex presentkorten a´ 1 500 kronor som vi lottar ut från Team Sportia. För de 1 500 kronorna kan du handla vad du vill bland Team Sportias sortiment på Ingelstaområdet.